A+ R A-

Aanbod Bib Haaltert

Bib-aan-huis voor alle inwoners uit Haaltert

Vorige week besliste de gemeentelijke veiligheidscel om de bibliotheek nog tot 30 juni te sluiten omwille van de coronamaatregelen. Daarom is de bib gestart met een gratis ‘Bib-aan-huis’- dienstverlening voor alle inwoners van Haaltert. Je kan dus boeken en andere materialen reserveren via de bibliotheekwebsite. De bib brengt ze gratis bij je thuis.

Je kan boeken, strips, tijdschriften, cd’s, games en dvd’s aanvragen, met een maximum van 10 materialen per kaart.

Bestel de materialen via het aanvraagformulier op https://haaltert.bibliotheek.be/bib-aan-huis .

Wie nog geen lid is en in Haaltert woont, kan ook via hetzelfde aanvraagformulier een aanvraag indienen. De bibmedewerkers schrijven je in en bezorgen je het bibliotheekreglement via de  bib-aan-huis-service.

Heb je al 25 materialen op jouw bibkaart? Geen probleem, je kan er eenmalig 10 extra uitlenen.

Uitgeleende materialen terug meegeven met de medewerker kan niet. De inleverbus aan de bib in Haaltert is open, maar je bent niet verplicht de materialen nu terug te brengen. De uitleentermijnen worden automatisch verlengd tot zolang de bib gesloten blijft.

 

Keuzetips voor kinderen en volwassenen

Weet je niet goed wat kiezen in onze catalogus? Dan vind je hier inspiratie:

https://haaltert.bibliotheek.be/keuzetips-voor-kinderen-en-volwassenen

 

Gratis online aanbod
Maak je liever geen gebruik van de bib-aan-huis dienst? Bekijk dan zeker het tijdelijk online aanbod voor kinderen en volwassenen op de bibliotheekwebsite: 

https://haaltert.bibliotheek.be/online-aanbod-voor-kinderen en https://haaltert.bibliotheek.be/online-aanbod-voor-volwassenen.

Verspreid het leesvirus – Verspreid het leesvirus